Tel: 01233 720378                                                                      R J Gibbs & Sons Ltd                                                 Email: info@rjgibbs.co.uk

Aldington Eco Centre

The Eco Centre is an existing building used to hold classes, council meetings and visits from schools etc.

Before

After

We extended the building by adding two oak and glass extensions, an entrance area, garage and outside toilet block with disabled access, along with extensive groundwork.

Before

After

The entrance to the new extension opened straight on to the existing pond so a new three-way bridge was constructed over the pond and has now created a beautiful feature and area to stand and appreciate the pond and views beyond.

A new entrance porch was added to the existing building

Extensive hard landscaping was carried out to allow disabled access to all areas and to provide an area for visitors to the centre to appreciate the rural location.